A G Data kliens folyamatosan üzeneteket jelenít meg, és mindig újratelepül

Ha egy munkaállomáson a G Data kliens folyamatosan települ, majd eltávolítódik a gépről, a Windows pedig ezzel párhuzamosan figyelmeztetéseket ad, melyek szerint nincs frissített víruskeresés a gépen, akkor elképzelhető, hogy a kliens telepítési fájljai korruptak.

Amennyiben a G Data kliens telepítőfájljai megsértültek valamilyen oknál fogva, akkor törölnünk kell ezeket a fájlokat, majd újra le kell töltenünk őket az internetről.

Ehhez a G Data szerveren jelenítsük meg a rejtett mappákat, majd navigáljunk a Program Data (nem a program files) mappába, ahol van egy G Data Management Server / Update mappa.

Az útvonal: C:\ProgramData\G DATA\AntiVirus ManagementServer\Updates

Itt a Client és a Server mappát egyaránt nevezzük át valami másra (mondjuk Client.bak és Server.bak), majd a Start menüből nyissuk meg az Internet Update alkalmazást. (Start menü / Minden Program / G Data / G Data Management Server / Internet Update).

Az Internet Update alkalmazásban vegyük ki a version check mellől a pipát, majd töltsük le a kliensprogram, valamint a vírusszignatúrák frissítéseit.

Miután frissítettük a programverziót, a kliensek helyesen fognak települni.

Címkézve:Címkék:

Hozzászól a témához?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .