Hogyan kell telepíteni a G Data lakossági termékeket több számítógépre?

Amennyiben a licencet több számítógépre vásárolta meg, a licenckulcsot csak a legelső számítógépen történő telepítéskor, egyetlen alkalommal kell használnia. Ezután minden további számítógépre az első telepítés során e-mailben megkapott hozzáférési adattal (access data) kell telepíteni a szoftvert.

A több gépes telepítés során tehát az első gépen kell használni a licenckulcsot. A szoftvert a telepítés után regisztrálni kell annak érdekében, hogy a folyamatos használatot biztosító személyes felhasználónevünket és jelszavunkat megkapjuk.

A regisztráció során adjuk meg e-mail címünket, amire a G Data néhány percen belül elküldi hozzáférési adatainkat (access data). Amikor a második gépen telepítjük a szoftvert, a telepítés során már ezt a felhasználónevet és jelszót kell megadni. Ezért a második gépen történő telepítéskor válasszuk az Enter access data (Hozzáférési adat megadása) lehetőséget.

Ezt a felhasználónevünket és jelszavunkat kell használni olyankor is, ha a szoftvert egy másik gépre szeretnénk átvinni vagy újra szeretnénk telepíteni.

Ha elfelejtettük a felhasználónevünket és a jelszavunkat, ezen az oldalon lehet azokat újra lekérni, miután megadtuk az eredeti licenckulcsot vagy e-mail címünket.

Hozzászól a témához?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .