Új G Data licenc aktiválása a számítógépen

Amennyiben új G Data licencet vásárolt, a használatának megkezdéséhez ezt meg kell adnia a programban. Ehhez nyissa meg a G Data szoftverét, és a jobb felső sarokban található kék fogaskerék ikonra kattintva nyissa meg a beállításokat, ahogyan ez az alábbi képen látszik:

A G Data beállítások megnyitása

A G Data beállítások megnyitása

Ezután a bal oldali menüben kattintson a Frissítések menüpontra, ahogyan ez az alábbi képen látszik:

A frissítések menüpont megnyitása

A frissítések menüpont megnyitása

Amennyiben a licencét (5 x 5 karakterből álló regisztrációs kulcsát) már aktiválta, és így e-mailben megkapta a felhasználónevét és jelszavát, akkor a megnyitott ablakban (lásd alul) töltse ki a felhasználó és jelszó mezőket. Ha az új licenckulcsot most először szeretné aktiválni, akkor kattintson a licenc aktiválása gombra. Fontos tudnia, hogy amennyiben több gépre vásárolta meg a G Data szoftvert, a licencet (5 x 5 karakterből álló regisztrációs kulcsát) csak az első gépen lehet aktiválni. Az aktiválás során e-mailben kapja meg felhasználónevét és jelszavát, melyek segítségével a szoftvert a többi gépen is igénybeveheti.

Új licenc megadásának kezdeményezése

Új licenc megadásának kezdeményezése

A megnyíló ablakban (lásd alul) adja meg 5 x 5 karakterből álló licenckulcsát. A kulcsot másolás-beillesztés (copy-paste) módszerrel másolhatja is. Töltse ki a kötelező mezőket (adja meg nevét és e-mail címét), majd kattintson a belépés gombra. A licenc ezután aktiválásra kerül.

Új G Data licenckulcs aktiválása.

Új G Data licenckulcs aktiválása.

Egy hozzászólás

Hozzászól a témához?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .